Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 07-05-2024
Головна » Цікаві науковцям новини
ТОП:
1 2 3 ... 218 219 »

 

 

 

Унікальна жовта магнолія розквітла в Центральному парку Харкова, повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Категория: Цікаві науковцям новини | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 06-05-2024 | Комментарии (0)


 

 

Вчені ще не досягли дна блакитної діри Таам Джа в мексиканській затоці Четумаль, яка, згідно з новими вимірюваннями, може бути пов’язана з лабіринтом підводних печер і тунелів.



 

 

"Це - остаточне випробування перед тим, як космічному кораблю дозволять здійснювати регулярні космічні подорожі у рамках програми пілотованих космічних місій NASA."



 

 

Частини світу відокремилися одна від одної близько 140 млн років тому під час розпаду суперконтиненту Гондвана.



 

 

У ході боротьби з незаконним гральним бізнесом в Україні, станом на кінець квітня правоохоронці розслідують понад 450 кримінальних правопорушень.



 

 

Про користь води для всього організму відомо кожному. Вона прискорює метаболізм, нормалізує обмінні процеси, дарує заряд бадьорості і має ще масу переваг.



 

 

Уран і Нептун часто називають крижаними гігантами, оскільки вчені вважають, що вони здебільшого складаються з "крижаних" матеріалів.



 

 

Дослідження в Пенсільванському університеті дослідило взаємозв’язок між обмеженням калорій та довжиною теломер, які є біологічним маркером старіння.



 

 

Це зробить шеринг комплексним та значно зекономить час як працівників компаній, так і клієнтів.



 

 

Цього року людство очікує неймовірна космічна подія – потужний вибух на відстані 3 000 світлових років від Землі.